Catering Stavanger

Lille Persille leverer catering i hele Stavanger og områdene rundt.

Vi legger vekt på trygg produksjon og levering. Alle retter kan leveres i porsjonspakker. Ta gjerne kontakt på telefon eller e-post dersom du ønsker personlig behandling av din bestilling. Bestill Catering Stavanger fra Lille Persille idag!

Catering Stavanger / Sandnes –

Lille Persille

Sunn og god catering trenger ikke koste mye!

Vi i Lille Persille tilbyr levering av gode, sunne og mettende måltider til rimelige priser for alle anledninger, fra bryllup og fest til lunsj på kontoret.

Vi forsøker ikke å levere den mest eksklusive gourmetmaten, men legger vår stolthet i å holde høy kvalitet og skape gode smaker. Tilbakemeldingene vi får tyder på at kundene våre er fornøyde. Det vi brenner aller mest for er å lage de beste salatene, så der mener vi at det ikke er så mange som slår oss!

Vi holder til sentralt i Stavanger og i leverer til alle områder i og rundt Stavanger sentrum. Som eks: Sandnes, Randaberg, Bryne, Tasta, Egersund m.fl. Hva med å prøve vår populære Juletapas nå som det nærmer seg jul? Ferske råvarer, sunne menyer og ikke minst rask levering. Ta kontakt med oss idag, så står vi klare for å levere både ukesmeny og catering til deg og din bedrift!

 

Catering - Oslo - Stavanger - Dåp´s og konfirmasjonsbuffet, BBQ, Snitter, Salater, Frukt, Tapas.

Topp kvalitet og bærekraftige leveranser til bedriftshverdagen, events, prosjekter, barnehager, familieselskap og andre uformelle sammenkomster. Hva med Lille Persille´s populære Juletapas nå frem mot jul? Nydelig norsk julemat, servert som tapas.

Lille Persille leverer catering til følgende områder i Stavanger / Sandnes og områdene rundt: 

Tasta, Bryne, Sandnes. Ganddal, Hinna, Madla, Gausel, Egersund, Moi, Ålgård, Sunde, Kvernavik, Sola, Hafrsfjord, Lura, Hundvåg, Hellestø, Klepp, Austrått

Ser du ikke ditt område? Kontakt oss så hjelper vi deg, og ser om vi kan gjøre egen avtale!