Kantinedrift

Med hyggelig vertskap og null svinn

Vi leverer hyggelig kantiner drevet av våre blide verter og vertinner! Maten leveres hver dag fra vårt produksjonskjøkken, og våre verter kan endre leveransen dag for dag slik at dere alltid får nok mat, samtidig som det ikke blir matsvinn og dere ikke betaler mer enn dere trenger.

Baserer seg på

Rettene på Lille Persilles ukesmeny

Kantinekonseptet  vårt en en forlengelse av vår lunsjordning og baserer seg på rettene på vår Ukesmeny   Det vil si nye retter med sunne og fresh mat hver dag.

På menyen er det hver dag en salat, en sandwich/brødmat og en varmrett. Menyen kan tilpasses ulike løsninger fra porsjonspakker, til buffet med ferdige retter til salatbar hvor man lager sine egne salater og sandwicher.

Våre verter som ansvar å gjøre det lille ekstra for at dere skal få en ekstra god og tilpasset lunsjopplevelse. De kan for eksempel lage smoothies og steke havrevafler med friske bær og yohurt. Vertene kan ha ansvaret for å styre  leveransen dag for dag sik at dere får levert rett mengde mat hver dag og unngpr svinn.

Avtale om kantinedrift er todelt hvor man betaler en pris pr bespisende hver dag, og i tillegg kommer antall timer pr dag for vert/vertinne. Utover dette kan vi levere ekstra produkter som havrevafler, smoothies, juice, frukt og andre dagligvarer.


Ta kontakt

Dersom dere er interessert i å komme i dialog vedrørende løsning og tilbud for deres bedrift.