Lunsjavtale

Bestill sunne og gode lunsjer fra vår ukesmeny!

Vi leverer sunne, raske og gode retter i Oslo og Stavanger. Bestillingene kan endres frem til kl 08.30 på leveringsdagen. Sammen unngår vi matsvinn!

Godt og sunt

Det finnes flere grunner til å velge lunsjordning fra oss

Ny meny hver dag

God og sunn mat

Mettende porsjoner – lav pris

Fleksibelt og uforpliktende

Hvorfor velge lunsjordning på jobb?

Det er mange fordeler med å velge en lunsjordning som er både fleksibel og enkel i bruk, samtidig som den gir variert og sunn mat som metter godt.

Hva sier kundene?

Brukt av både store og små i hele Oslo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque et metus leo. Proin ultricies lacus in est rhoncus, eu interdum odio dignissim. Sed at ex sit amet elit tempor lobortis nec eu sapien.
Laaaaaaangt Naaaaaaaavnsen
Daglig leder, Firmanavn som er langt AS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque et metus leo. Proin ultricies lacus in est rhoncus, eu interdum odio dignissim. Sed at ex sit amet elit tempor lobortis nec eu sapien.
Laaaaaaangt Naaaaaaaavnsen
Daglig leder, Firmanavn som er langt AS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque et metus leo. Proin ultricies lacus in est rhoncus, eu interdum odio dignissim. Sed at ex sit amet elit tempor lobortis nec eu sapien.
Laaaaaaangt Naaaaaaaavnsen
Daglig leder, Firmanavn som er langt AS

Store porsjoner, lave priser

Vi leverer gode porsjoner og sørger for at alle blir mette! 86,- pr pers pr dag (+ mva). Fritt levert for arbeidsplasser med mer enn 10 ansatte (leveringsgebyr NOK 75,- pr levering dersom man er færre enn 10 ansatte og er lokalisert innenfor våre soner).

Prisene forutsetter at man er fast lunsjkunde hos oss, det vil si fast levering minimum 1 gang per uke.

Bærekraft – For både deg og miljøet

Vi satser på bærekraftige råvarer, reduserer matsvinn gjennom samarbeid med Plateful.no og leverer med elbiler for å minimere klimaavtrykk. Vi benytter bærekraftig emballasje og jobber aktivt for å redusere matsvinn med fleksible bestillinger og overskuddsmat via Too Good To Go.

Velg oss for et mer bærekraftig alternativ!

FAQ

Spørsmål og svar om lunsjordning

Oversikt over rettene du har valgt finner du under min konto og under ordre.

Maten leveres ved oppgitt adresse på det tidspunktet dere ønsker. Varmmaten kommer i varmekasser for å sikre at den holder seg varm, selv om ikke alle skal spise samtidig. 

Ja, istedenfor lunsjtrekk kan man dele opp betalingen, slik at den ansatte betaler sin andel, mens restbeløpet legges på bedriftens samlefaktura. Har du noen flere spørsmål? Les hvordan det fungerer her

Ja. Bedrifter kan bestille lunsjordningen samlet, eller hver enkelt ansatt kan bestille med egen brukertilgang.

Ja, når du velger lunsj hos oss har du mulighet til å velge å få den vanlig, vegetar, vegansk og halal. Vi oppgir hvilke hovedingredienser og allergener hver lunsj inneholder. Vi tilpasser alle rettene og menyen til alle spesielle behov og allergier. Gi beskjed i kommentarfeltet om hvilke allergener du ikke tåler, så lager vi en egen tilpasset porsjon til deg. Du får da den samme retten som de andre, men vi erstatter det innholdet du ikke kan spise med noe annet med samme egenskaper og smak, slik at måltidet ditt blir like godt og næringsrikt.

Ukesmenyen for påfølgende uke legges ut hver fredag morgen kl 09. Vi oppfordrer deg til å sende inn bestillinger før helgen, men det er også mulig å bestille dag for dag frem til kl 08.30 på selve leveringsdagen.

Du endrer enkelt bestillingen inne i kontoen din. Bare husk å gjøre endringer eller kansellere bestillingen innen kl 08.30 dagen det gjelder.

  • Råvarer: Vi bruker en stor andel bærekraftige råvarer. For å gjøre rettene våre mettende og næringsrike, og samtidig rimelige bruker vi foruten mye grønnsaker, blant annet mye grove kornprodukter, belgfrukter, nøtter og frø. Dette er råvarer som produseres mer bærekraftig og bidrar til færre klimautslipp.
  • Matgrossist: Vi samarbeider med Plateful.no, som er en matgrossist som har som formål å distribuere råvarer fra norske produsenter som ellers ville blitt kastet av ulike årsaker som pakningsfeil, kort holdbarhetsdato etc. Ukesmenyen vår utvikles hver uke basert på varene Verdimat til enhver tid tilbyr.
  • Innkjøp: Vi benytter seriøse leverandører som jobber aktivt med matkvalitet, bærekraft, etisk handel, sporbarhet og miljø, hovedsakelig Asko, Bama, Norengros og Plateful.
  • Emballasje: Vi jobber mot at all emballasje vi benytter skal være i nedbrytbar papp eller resirkulert plast, og har dette på plass på nesten all mat vi leverer. Det området som gjenstår er engangsemballasje for buffetservering av varm mat. Her finnes det fortsatt ikke gode nok alternativer til alu-former på markedet.
  • Emballasje for varm mat: Det kan nevnes at vi har jobbet innovativt i samarbeid med vår leverandør om utvikling av oppbevaringsbokser for varm mat i papp, og har tatt i bruk dette som erstatning for isoporbokser, som de fleste i bransjen benytter. Vi har sagt ja til at Norengros kan tilby samme type produkt til andre aktører i bransjen. Hvis cateringbransjen kutter ut bruken av isoporbokser til fordel for papp, vil det utgjøre en forskjell!
  • Unngå matsvinn: Vi tilrettelegger for at våre kunder kan tilpasse sin bestilling i lunsjordningen fortløpende. Vi tar imot endringer i bestillingen på kort varsel, slik at vi på den måten bidrar til at vi i størst mulig grad leverer den mengde mat som kunden har behov for, og slik at det blir minst mulig matsvinn.
  • Frakt av lunsjordningen: Alle våre biler er elbiler, og vi leverer alle våre leveranser med en times leveringsvindu. På den måten kan vi samle leveringer på felles ruter i størst mulig grad, og på den måten spare bymiljøet for biltrafikk.
  • Too Good To Go: For å kunne operere med sene bestillingsfrister baseres noe av produksjonen vår på prognoser, og eventuell overproduksjon blir solgt gjennom Too Good To Go.

Ja, vi foretar mange små valg som gjør maten litt sunnere: for eksempel bruker vi fullkornpasta istedenfor vanlig pasta. Vi bruker ofte brun ris istedenfor vanlig ris. Vi bruker grovt brød istedenfor fint. Alle våre hvite dressinger og sauser inneholder mer yoghurt enn majones. Også er det alltid masse grønnsaker og farger i maten vår, og det er jo sunt!

Fant du ikke det du lurte på? Ta kontakt

Prøv lunsjordningen helt uforpliktende

Test lunsjordningen helt gratis og sjekk om denne ordningen er noe for dere! Se gjerne vår ukesmeny her for å se eksempler på hva slags lunsjalternativer vi leverer denne uken. Du kan også bestille gratis smaksprøver for å teste ut maten vår!

Kontakt oss her for mer informasjon om lunsjordningen.

Ønsker du lunsjlevering fra Lille Persille? Ta kontakt med oss!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn