Ukesmeny

Bra lunsj gjør arbeidsdagen bedre!

Tre ulike retter hver dag

Neste ukes lunsjmeny

Logg inn og bestill dersom du er fast kunde, eller bestill som gjest. 

Bestilings- og endringsfrist: 08.30 for levering samme dag. Sammen unngår vi matsvinn!

PRISER:

  • Faste kunder – kr 72,- pr pers pr dag (eks mva)
  • Enkeltbestillinger – kr 82,- pr pers pr dag (eks mva)
  • Leveringsgebyr for leveringer til færre enn 10 pers.
  • Hvis dere er flere enn 30 personer: Ta kontakt med oss for for tilbud

Mer info om lunsjavtalen finner du her. 

Bruksanvisning:

Trykk her

Ta kontakt med oss: 

bestilling@lillepersille.no / 922 49 740

Teknisk support:

christer@wican.no / 454 77 764

Uke 39

26. sep - 30. sep

Mandag (26. sep)

image

Vennligst velg avdeling du vil bestille fra

×
Ingen produkter i handlekurven.

Tunfisk nicoise med egg, oliven, kapers, tomater, aspargesbønner, dill og...

Rueben med pulled beef, surkål, senepsmajo, chilisaus og ost.

Tom kha gai med kylling og masse grønnsaker. Serveres med...

Tilvalg

Smoothie med jordbær og basilikum

Glutenfri havrevaffel med friske bær og vaniljeyoghurt

Fruktpose 3 kg

Oppkuttet frukt delikat anrettet på fat. Hovedfokus på sesongens råvarer...

Tirsdag (27. sep)

Club med kylling, bacon, revet ost, marinerte tomater, fullkornpasta, krutonger...

Serrano, mozzarella, fersken, chili, agurk, paprika og grønn pesto.

Hjemmelager fiskegrateng med varm blomkålris og råkostsalat.

Tilvalg

Smoothie med mango og kokos (30,-)

Glutenfri havrevaffel med friske bær og vaniljeyoghurt

Fruktpose 3 kg

Oppkuttet frukt delikat anrettet på fat. Hovedfokus på sesongens råvarer...

Onsdag (28. sep)

Kylling, bakt hokkaidogresskar, feta, avocado, spicy linser, quinoa, cashewkrem og...

Kvernet vilt med sopp og purre, tyttebærrømme, chilistekte kikerter, byggryn...

Omelett med ost,skinke og persille. Serveres med pastasalat med ruccula...

Tilvalg

Grønn smoothie med eple, spinat, avocado, mynte, ingefær

Glutenfri havrevaffel med friske bær og vaniljeyoghurt

Fruktpose 3 kg

Oppkuttet frukt delikat anrettet på fat. Hovedfokus på sesongens råvarer...

Torsdag (29. sep)

Sweet chilistekt laks, jordbær, feta, spicy agurker, bulgur, vårløk, peanøtter,...

Krabbesalat med wasabi og lime, syltet chili, avocado, reddiker, agurk...

Redang curry med lam og grønnsaker. Topping: Syrlig gulrotsalat.

Tilvalg

Smoothie med blåbær og ingefær

Glutenfri havrevaffel med friske bær og vaniljeyoghurt

Fruktpose 3 kg

Oppkuttet frukt delikat anrettet på fat. Hovedfokus på sesongens råvarer...

Fredag (30. sep)

Kylling, feta, oliven, bakt søtpotet, grillet paprika, granateple, ristede nøtter...

Cæsar med kylling, bacon, parmesan, tomat, syltet rødløk og blomkålris...

Coq au vin med kylling og sopp. Serveres med kokte...

Tilvalg

Smoothie med bjørnebær og kanel

Glutenfri havrevaffel med friske bær og vaniljeyoghurt

Fruktpose 3 kg

Oppkuttet frukt delikat anrettet på fat. Hovedfokus på sesongens råvarer...