Lunsjavtale

Bestill sunne og gode lunsjer fra vår ukesmeny!

Sunn og bra mat. Mettende porsjoner. Ny meny hver dag. 

Bestillingen kan endres frem til kl 0830 leveringsdagen. Sammen unngår vi matsvinn!

Godt og sunt

Det finnes flere grunner til å velge oss

Smitteforebyggende

Ved å bruke oss i Lille Persille unngår dere felles berøringspunkter på arbeidsplassen ettersom hver person får sin egen lunsjpakke. Vi kan også sende med kuvertposer med bestikk, dersom dette er ønskelig.

God mat - sunn mat

God mat, som i tillegg er sunn, og samtidig gir påfyll av masse ny energi til å fortsette arbeidsdagen i høyt tempo. Alt vi serverer er hjemmelaget, og vi benytter kun friske og gode råvarer fra våre kvalitetsleverandører.

Mettende porsjoner – lav pris

Vi leverer gode porsjoner og sørger for at alle blir mette! 72,- pr pers pr dag (+ mva). Fritt levert for arbeidsplasser med mer enn 10 ansatte (leveringsbegyr 75,- pr levering dersom man er færre enn 10 ansatte). Prisene forutsetter at man er fast lunsjkunde hos oss, det vil si fast levering minimum 1 gang pr uke.

Ny meny hver dag

Vi har en ny meny hver uke, slik at lunsjen alltid er variert. Menyen er tilpasset sesongen, og med innslag av aktuelle trender. Menyen består hver dag av en salat, en sandwich og en varmrett som man kan velge mellom. Alle retter kan leveres som vegetar og vegan, og tilasses alle allergier og spesielle behov

Fleksibelt og uforpliktende

Dere kan fritt endre bestillingen helt frem til kl 08.30 på leveringsdagen. Vi har ulike bestillingsløsninger. Helt fra faste bestillinger som ikke krever noen administrasjon, til at hver enkelt ansatt i bedriften kan ha egen bruker og administrere sin egen lunsjbestilling. (49,- pr mnd pr bruker), Det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid.

Bærekraft

Vi forsøker å bidra til et mer bærekraftig kosthold, og fokuserer på at vår produksjon skal sette et minst mulig klimaavtrykk. Les mer under

Bærekraft

Ukesmeny neste uke er klar!
Husk å bestille fra ny ukesmeny
UKE 48