Lunsjavtale

Bestill sunne og gode lunsjer fra vår ukesmeny!

Vi forsøker ikke å levere den mest eksklusive gourmetmaten, men legger vår stolthet i å holde høy kvalitet og skape gode smaker.
Godt og sunt

Det finnes flere grunner til å velge oss

Smitteforebyggende

Ved å bruke oss i Lille Persille unngår dere felles berøringspunkter på arbeidsplassen ettersom hver person får sin egen lunsjpakke. Vi kan også sende med kuvertposer med bestikk, dersom dette er ønskelig.

God mat - sunn mat

God mat, som i tillegg er sunn, og samtidig gir påfyll av masse ny energi til å fortsette arbeidsdagen i høyt tempo. Alt vi serverer er hjemmelaget, og vi benytter kun friske og gode råvarer fra våre kvalitetsleverandører.

Ny meny hver dag

Vi har en ny meny hver uke, slik at lunsjen alltid er variert. Menyen er tilpasset sesongen, og med innslag av aktuelle trender. Menyen består hver dag av en salat, en sandwich og en varmrett som man kan velge mellom.

Fleksibelt og uforpliktende

Dere kan justere bestillingen helt fritt fra uke til uke, og til og med fra dag til dag, og det er ingen oppsigelsestid hos oss.

Bærekraft

Vi forsøker å bidra til et mer bærekraftig kosthold, og fokuserer på at vår produksjon skal sette et minst mulig klimaavtrykk.

Bærekraft