Om oss

Sunn og god catering trenger ikke koste mye!

Vi i Lille Persille tilbyr levering av gode, sunne og mettende måltider til rimelige priser til bedriftshverdagen, events, prosjekter, familieselskap og andre uformelle sammenkomster

 

Høy kvalitet og lav pris

Lille Persille

Vi forsøker ikke å levere den mest eksklusive gourmetmaten, men legger vår stolthet i å holde høy kvalitet og skape gode smaker. Tilbakemeldingene vi får tyder på at kundene våre er fornøyde. Det vi brenner aller mest for er å lage de beste salatene, så der mener vi at det ikke er så mange som slår oss!

En av årsakene til at vi kan holde så lave priser er at størstedelen av produksjonen hver dag er basert på vår Ukesmeny med kun tre ulike retter hver dag; en salat, en sandwich og en varmrett. Det fører til høyt volum og effektiv produksjon av disse rettene.

Vi er opptatt av bærekraft på en rekke områder, og matkonseptet vårt er bygget opp rundt bærekraftige råvarer som grønnsaker, frukt, grove kornprodukter, belgfrukter, nøtter og frø. Dette er rimelige, næringsrike og mettende råvarer, som også smaker kjempegodt, og ikke minst kan smaksettes på mange forskjellige spennende måter.

Innspill og tilbakemeldinger

Vi blir alltid glade for innspill og tilbakemeldinger, så kontakt oss gjerne og gi oss beskjed!