Bryllupsdagen er en av livets viktigste dager, og maten som serveres spiller en sentral rolle. Uansett hvor mange gjester dere inviterer, er catering en smart løsning som forenkler planleggingen og lar dere nyte dagen til det fulle. I denne artikkelen finner du praktiske tips om catering til bryllup.

Catering til bryllup i Oslo og Stavanger

Vi i Lille Persille skreddersyr catering til bryllupsfesten etter deres ønsker. Vi hjelper dere med å sette sammen selskapsmenyen og tilbyr utleie av kokker og servitører i Oslo og Stavanger. 


Ta kontakt med oss her, så hjelper vi deg med catering til bryllupsdagen!

Her er noen populære cateringretter til bryllup:

Sett sammen egen meny til bryllupet

Visste du at du hos oss kan sette sammen din egen selskapsmeny? Kom med deres ønsker, så setter vi sammen en meny som passer perfekt til bryllupets stil og stemning. Velg fritt blant menyen nedenfor eller sjekk ut tips og inspirasjon til hva du kan servere i bryllupet her!

 

Bryllupsmeny 2025

Når det kommer til catering til bryllup, kan dere – som nevnt – velge mellom en buffet, der gjestene forsyner seg selv fra et utvalg retter dere velger, eller en forhåndsbestemt selskapsmeny. I tillegg har vi lansert en helt ny bryllupsmeny for 2025, hvor dere kan sette sammen deres egen kombinasjon av forretter, hovedretter og desserter.

Forretter til bryllup

  1. Sjømat: Velg mellom fiskesuppe, skagenrøre, laks sashimi, grillet sjøkreps og østers med tilbehør.
  2. Salater og grønnsaker: Frisk salat med sesongens grillede grønnsaker, dampet asparges med bløtkokt egg, eller mini buddha bowl med sesongens grønnsaker, paprika-hummus og ristede kikerter.
  3. Kjøtt: Oksetartar med rødløk, kapers, marinert agurk, sopp og eggeplomme.

 

Hovedretter til bryllup

  1. Kjøtt: Sommermenyen inkluderer blant annet entrecôte, sitron- og rosmarinstekt kyllingbryst, indrefilet av svin, andebryst med appelsinsaus, biff coulotte med søtpotetfries og ytrefilet av lam.
  2. Fisk: Ishavsrøye med bokhvete, salat med agurk, bakt løk, hvitløk, fetaost og ruccuasaus.

 

Desserter til bryllup

  1. Pannacotta: med friske bær
  2. Is: Lime og myntemarinert jordbær- og vaniljeis
  3. Creme brulé: med friske bær
  4. Mini-pavlova med friske bær
  5. Rawkake med valg av peanøtt og sjokoladekaramell, blåbær og vanilje, eller sitron og chiafrø
  6. Sjokolademousse (71 %) med pistasjfondant og biscuit

 

Spesielle behov og allergier i bryllup

Det er viktig å ta hensyn til allergier og diettbehov. Vi tilbyr glutenfrie, laktosefrie og vegetariske alternativer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med å sette sammen en meny som passer for alle.

 

Hva koster catering til bryllup?

Mat og drikke er ofte blant de største utgiftspostene i et bryllup, men med catering trenger det ikke å bli dyrt. Prisen vil variere etter menyvalg, antall gjester og om du ønsker å bestille kokk og/eller serveringspersonale.

Eksempel:

Selskapsmeny til 449,- + moms per person med (tre retter):
Du velger selv én forrett, én hovedrett og én dessert fra selskapsmenyen vår. Her er et eksempel på en mulig kombinasjon:

Forrett: Dampet asparges, bløtkokt egg, bakte rødbeter med rødvinsvinaigrette
Hovedrett: Entrecôte, grønn peppersaus, persille- og sellerirotfries, sesongens grillede grønnsaker
Dessert: Pannacotta med friske bær

Merk! Denne menyen forutsetter leie av kokk, med tilberedning og anretning på stedet.

 

Leie av kokk, serveringspersonale og utstyr

Trenger du kokk eller servitører til bryllupet? Vi tilbyr utleie av erfarne fagfolk, slik at du kan fokusere på selve feiringen. En av våre kokker tilbereder maten, og våre servitører sørger for servering ved bordene. Dette er en populær løsning for å gjøre planleggingen enklere – og sikre en gjennomført opplevelse fra start til slutt. Vi leier også ut alt av serveringsutstyr, servise, bestikk og annet hvis dere har behov for det.

 

Pris på utleie av kokk og serveringspersonale

Pris for leie av kokk starter på kr 590,- eks. mva., mens servitører starter fra kr 490,- per time eks. mva. Den endelige kostnaden vil likevel variere basert på følgende faktorer:

  • Antall gjester
  • Om det skal serveres alkohol
  • Hvilke oppgaver personalet skal utføre

 

Husk at bryllup ofte har fleksible tidsskjemaer, og at programmet kan forskyve seg. Det kan derfor være lurt å beregne litt ekstra tid med personalet for å være på den sikre siden.

Trenger du selskapslokale til bryllupet i Oslo?

Et fint lokale er med på å løfte bryllupsfesten til nye høyder. Lille Persille samarbeider med flere flotte steder i og rundt Oslo som du kan leie:

  • Papirfly –  Fornebu 
  • Bystua – Sørenga
  • Rønningen Gård – Like ved Sandvika

 

Her kan du lese mer om våre selskapslokaler!

 

Hvorfor velge Lille Persille til bryllupet?

Det er mange detaljer som må klaffe på bryllupsdagen – mat og drikke er blant de viktigste. Når du velger Lille Persille som cateringpartner, får du en trygg og profesjonell leverandør som hjelper deg med:

  • Prøvesmaking for to personer
  • Skreddersydde menyer
  • Profesjonelle kokker og servitører
  • Utleie av utstyr
  • Selskapslokaler

 

Ta kontakt med oss, så setter vi sammen menyen for deg basert på dine ønsker og preferanser! 

Hvilke anledninger tilbyr dere catering til?

I tillegg til bryllup leverer vi også catering til dåp, konfirmasjon, minnestund og event (f.eks konferanse eller seminar)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn

Relaterte artikler