Uke 20

Mandag
Salat: Fetafylt søt chilifrukt, kylling, bulgur med basilikumolje, avocado, solsikkefrø og sukkererter
Vegetarsalat: Fetafylt søt chilifrukt, bulgur med basilikumolje, avocado, solsikkefrø og sukkererter
Wraps: Mango, kylling, bulgur, mango- og kokosdressing og spinat
Varmt: Jordskokk og sellerisupppe. Topping stekt chorizo. Serveres med godt brød
Frukt (3kg)

Tirsdag
Sandwich: Krepsehaler, chilimajones, avocado, tomat
Vegetarsandwich: Grillet paprika, feta, avocado, chilimajones, tomat
Salat: Ceviche med laks, quinoasalat, nachos, chili- og hvitløksdressing
Varmt: Bønnegryte med bacon og tomater. Serveres med rømme, koriander og godt brød
Frukt (3 kg)

Onsdag
Salat: Kylling, quinoa, svarte bønner, cheddar, ristede gresskarefrø, mais, paprika, chipotlerømme
Vegetarsalat: Tempeh, quinoa, svarte bønner, cheddar, ristede gresskarefrø, mais, paprika, chipotlerømme
Sandwich: Røkelaks, egg, avocado, cherrytomat, dill og aioli
Varmt: Grønn curry med brokkoli, champignon og squash. Serveres med brun ris
Frukt(3kg)

Torsdag
Sandwich: Fennikelsalami, brie, basilikum, vårløk, tomat, ruccola og sennepsaioli
Vegetarsandwich: Brie, basilikum, avocado, vårløk, tomat, ruccola og sennepsaioli
Salat: Blomkål, chevre, bacon, rødløk, krutonger og granateple
Varmt: Gyros med marinert svinenakke, tzatziki, tomater og brød
Frukt (3 kg)

Fredag: Fri