Uke 16

Mandag
Salat: Bakt laks, feta, granateple, quinoa og grønnkål
Vegetarsalat: Avocado, feta, granateple, quinoa og grønnkål
Wraps: Hoisinkylling, mango, vårløk, gulrot, quinoa, koriander |
Varmt: Søtpotetsuppe med kokos og chili. Serveres med ristede gresskarkjerner og brød
Frukt (3kg)

Tirsdag
Sandwich: Håndpillede reker, egg, tomat og aioli
Vegetarsandwich: Egg, tomat og aioli
Salat: Caprese med bakte cherrytomater, salami, mozzarella, basilikum og fullkornpasta
Varmt: Fiskekaker med hvit dillsaus og kokte poteter
Frukt (3 kg)

Onsdag
Salat: Bakt søtpotet, bacon, cheddar, vårløk, agurk og nøtter
Vegetarsalat: Bakt søtpotet, cheddar, vårløk, agurk og nøtter
Sandwich: Kokt skinke, jarlsbergost, tomat, avocado og sennepsaioli
Varmt: Linsegryte med rømme og godt brød
Frukt (3kg)