Uke 15

Mandag
Salat: Varme kjøttboller og gresk salat med oliven, feta, kikerter, oregano, tomat, agurk, paprika, rødløk og tzatziki
Vegetarsalat: Gresk salat med oliven, feta, kikerter, oregano, tomat, agurk, paprika, rødløk og tzatziki
Wraps: Pulled pork, feta, rødbeter, eple, sennepsaioli og sprø salat
Varmt: Grønn grønnsaksasuppe med smaksrike pølser. Serveres med godt brød
Frukt (3kg)

Tirsdag
Sandwich: Kylling tikka med paprika, tomat og vårløk
Vegetarsandwich: Tikkayoghurt, avocado, paprika, tomat og vårløk
Salat: Sashimi av salmalaks, sjøgressalat med chilimajo, grønne bønner, syltet ingefær, brun ris, vårløk, ponzusaus
Varmt: Asiatisk kyllinggryte med brun ris
Frukt (3 kg)

Onsdag
Salat: Grillede grønnsaker, linser, kylling, bulgur, urter og tahinidressing
Vegetarsalat: Grillede grønnsaker, linser, bulgur, urter og tahinidressing
Sandwich: Chevrekrem, røkelaks, dill, agurk, vårløk og spinat
Varmt: Fisketaco med torsk, guacamole, chilimajo, kålsalat og wraps
Frukt (3kg)

Torsdag
Sandwich: Serrano, omelett, cherrytomat, vårløk og aioli
Vegetarsandwich: Omelett, cherrytomat, vårløk og aioli
Salat: Chevre, fennikel, blåbær, ristede gresskarkjerner, byggryn og agurk
Varmt: Grønn curry med kylling og jasminris
Frukt (3 kg)

Fredag
Varmt: Biff stroganoff med brun ris og sylta grønnsaker
Dagens vegetar varmrett
Dagens salat med kylling og feta
Dagens sandwich med ost og skinke
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3 kg)