Ukesmenyen for påfølgende uke blir lagt ut på våre nettsider på onsdager. Bestillingsfristen er fredag kl 12.

op menyen er det hver dag en salat, en sandwich/wraps og en varmrett. Hvert av valgene på menyen er en fullverdig rett, og dere fyller bare inn hvor mange personer dere vil ha til av hver rett. Dere velger selv om dere ønsker lunsjen levert som buffet eller i porsjonspakker. Allergier og andre spesielle hensyn kan føres opp i kommentarfeltet, og så lager vi egne porsjoner til de det gjelder. Når dere har sendt bestillingen til oss mottar du kopi av bestillingen til din mailadresse.

Ved første bestilling krysser man av for «ny kunde» og fyller inn skjema med kundeopplysninger

Levering skjer senest det tidspunktet dere ønsker maten levert. Varm mat leveres i varmekasser slik at den holder seg varm dersom ikke alle skal spise samtidig.

Avtalen er uforpliktende og har ingen oppsigelsestid. Det er også mulig å kun bestille mat fra oss enkelte dager i uka. Det bestemmer dere selv.

Faktura sendes månedlig på etterskudd i det formatet dere ønsker.

Pris: Fra 65,- pr pers pr dag. Fritt levert for arbeidsplasser med mer enn 10 ansatte (leveringsbegyr 75,- pr levering dersom man er færre enn 10 ansatte). Prisene forutsetter at man er fast lunsjkunde hos oss, det vil si fast levering minimum 1 gang pr uke.

For bestilling se her: Bestilling