Lunsjavtale

Om lunsjavtalen

Vi i Lille Persille har spesialisert oss på levering av lunsjer til kontorer og mindre bedrifter, og tilbyr sunne og gode lunsjer fra vår ukesmeny fritt levert på døra hver dag for 65,- pr pers.

 

Hvorfor  velge lunsjer fra Lille Persille?

 

God mat – sunn mat
Hjertet i lunsjkonseptet vårt er spennende og varierte salater, som samtidig er proteinrike og mettende. God mat, som i tillegg er sunn, og samtidig gir påfyll av masse ny energi til å fortsette arbeidsdagen i høyt tempo. Alt vi serverer er hjemmelaget, og vi benytter kun friske og gode råvarer fra våre kvalitetsleverandører.

Ny meny hver dag
Vi lager helt ny meny hver uke, slik at lunsjen alltid er variert. Menyen er tilpasset sesongen vi er inne i, og med innslag av aktuelle trender. Menyen består hver dag av en salat, en sandwich og en varmrett som man kan velge mellom.

Gode porsjoner til lav pris
At man blir god og mett er jo tross alt det aller viktigste med lunsjen, så vi sørger for at det er nok mat til alle! Det skal gjelder også vegetarianere og veganere, og her har vi gode alternative proteinkilder.

Bærekraft
Vi forsøker å bidra til et mer bærekraftig kosthold, og fokuserer på at vår produksjon skal sette et minst mulig klimaavtrykk

  • Vi bruker en stor andel  mere bærekraftige råvarer. For å gjøre rettene våre mettende og næringsrike, og samtidig rimelige bruker vi foruten mye grønnsaker blant annet mye grove kornprodukter, belgfrukter, nøtter og frø. Dette er råvarer som produseres mer bærekraftig og bidrar til færre klimautslipp.
  • Vi  oppfordrer våre kunder til å tilpasse sin bestilling fortløpende, og tar imot endringer i bestillingen på kort varsel, slik at vi på den måten bidrar til at vi i størst mulig grad leverer den mengde mat som kunden har behov for, og slik at det blir minst mulig matsvinn.
  • Vi serverer alle våre buffeter på fat som brukes om og om igjen, slik at leveransene våre medfører lite forbruk av engangsemballasje. Der vi leverer mat porsjonspakket bruker vi nedbrytbar og komposterbar emballasje.
  • Vi leverer med elbil.

 

Praktisk info

 

Ukesmenyen for påfølgende uke blir lagt ut på våre nettsider på tirsdager. Bestillingsfristen er torsdager kl 16.

Hvert av valgene på menyen er en fullverdig rett, og dere fyller bare inn hvor mange personer dere vil ha til av hver rett. Dere velger selv om dere ønsker lunsjen levert som buffet eller i porsjonspakker. Allergier og andre spesielle hensyn kan føres opp i kommentarfeltet, og så lager vi egne porsjoner til de det gjelder. Når dere har sendt bestillingen til oss mottar du kopi av bestillingen til din egen mailadresse.

Ved første bestilling krysser man av for «ny kunde» og fyller inn skjema med kundeopplysninger

Levering skjer senest det tidspunktet dere ønsker maten levert. Varm mat leveres i varmekasser slik at den holder seg varm dersom ikke alle skal spise samtidig.

Avtalen er uforpliktende og har ingen oppsigelsestid. Det er også mulig å kun bestille mat fra oss enkelte dager i uka. Det bestemmer dere selv.

Faktura sendes månedlig på etterskudd i det formatet dere ønsker.

Pris: 65,- pr pers pr dag levert som buffet. Fritt levert for arbeidsplasser med mer enn 10 ansatte (leveringsbegyr 75,- pr levering dersom man er færre enn 10 ansatte). Dersom man ønsker maten levert i porsjonspakker koster dette 5,- ekstra pr pers. Prisene forutsetter at man er fast lunsjkunde hos oss, det vil si fast levering minimum 1 gang pr uke.

For bestilling se her.