Lunsjavtale

Sunn og variert lunsj på jobben

 

Bestill sunne og gode lunsjer fra vår Ukesmeny

 

Noen grunner til å velge lunsjer fra oss:

 

Smitteforebyggende
Unngå felles berøringspunkter på arbeidsplassen ved at hver person får sin egen lunsjpakke. Vi kan også sende med kuvertposer med bestikk.

God mat – sunn mat
Hjertet i lunsjkonseptet vårt er spennende og varierte salater, som samtidig er proteinrike og mettende. God mat, som i tillegg er sunn, og samtidig gir påfyll av masse ny energi til å fortsette arbeidsdagen i høyt tempo. Alt vi serverer er hjemmelaget, og vi benytter kun friske og gode råvarer fra våre kvalitetsleverandører.

Ny meny hver dag
Vi lager helt ny meny hver uke, slik at lunsjen alltid er variert. Menyen er tilpasset sesongen vi er inne i, og med innslag av aktuelle trender. Menyen består hver dag av en salat, en sandwich og en varmrett som man kan velge mellom.

Gode porsjoner til lav pris
At man blir god og mett er jo tross alt det aller viktigste med lunsjen, så vi sørger for at det er nok mat til alle! Det skal gjelder også vegetarianere og veganere, og her har vi gode alternative proteinkilder.

Fleksibelt og uforpliktende
Bestillingen kan justeres fritt fra uke til uke og fra dag til dag, og det er ingen oppsgelsestid.

Bærekraft
Vi forsøker å bidra til et mer bærekraftig kosthold, og fokuserer på at vår produksjon skal sette et minst mulig klimaavtrykk

  • Vi bruker en stor andel  bærekraftige råvarer. For å gjøre rettene våre mettende og næringsrike, og samtidig rimelige bruker vi foruten mye grønnsaker blant annet mye grove kornprodukter, belgfrukter, nøtter og frø. Dette er råvarer som produseres mer bærekraftig og bidrar til færre klimautslipp.
  • Vi samarbeider med Verdimat.no, en matgrossist som har som formål å distribuere overskuddsvarer fra norske produsenter. Ukesmenyen vår utvikles hver uke basert de varene Verdimat til enhver tid tilbyr.
  • Vi  oppfordrer våre kunder til å tilpasse sin bestilling fortløpende, og tar imot endringer i bestillingen på kort varsel, slik at vi på den måten bidrar til at vi i størst mulig grad leverer den mengde mat som kunden har behov for, og slik at det blir minst mulig matsvinn.
  • Vi benytter nedbrytbar og komposterbar emballasje.
  • Vi leverer med elbil.

Praktisk info om fast lunsjlevering