Lunsjavtale

Om lunsjavtalen

Lunsjavtalen vår et tilbud til bedrifter som ikke har egen kantine om daglig levering av sunne, varierte og mettende lunsjer – med gode salater i sentrum

Lunsjene bestilles for en uke av gangen, og vi skifter meny hver uke. Bestillingsfristen er torsdager kl 16.

Hvert av valgene på menyen er en fullverdig rett, og dere fyller bare inn hvor mange personer dere vil ha til av hver rett. Allergier og andre spesielle hensyn kan føres opp i kommentarfeltet, og så lager vi egne porsjoner til de det gjelder. Når dere har sendt bestillingen til oss mottar du kopi av bestillingen til din egen mailadresse.

Levering skjer senest det tidspunktet dere ønsker maten levert. Varm mat leveres i varmekasser slik at den holder seg varm dersom ikke alle skal spise samtidig.

Avtalen er uforpliktende og han ingen oppsigelsestid. Det er også mulig å kun bestille mat fra oss noen dager i uka. Det bestemmer dere selv.

Faktura sendes månedlig på etterskudd i det formatet dere ønsker.

Pris: 65,- pr pers pr dag levert som buffet. Fritt levert for arbeidsplasser med mer enn 10 ansatte.  Dersom man ønsker maten levert i porsjonspakker koster dette 5,- ekstra pr pers.  Prisene forutsetter at man er fast lunsjkunde hos oss, det vil si fast levering minimum 1 gang pr uke.

For bestilling se her.