Sunn og variert lunsj på jobben

 

Bestill sunne og gode lunsjer fra vår Ukesmeny

 

Noen grunner til å velge lunsjer fra oss:

 

Smitteforebyggende
Unngå felles berøringspunkter på arbeidsplassen ved at hver person får sin egen lunsjpakke. Vi kan også sende med kuvertposer med bestikk.

God mat – sunn mat
Hjertet i lunsjkonseptet vårt er spennende og varierte salater, som samtidig er proteinrike og mettende. God mat, som i tillegg er sunn, og samtidig gir påfyll av masse ny energi til å fortsette arbeidsdagen i høyt tempo. Alt vi serverer er hjemmelaget, og vi benytter kun friske og gode råvarer fra våre kvalitetsleverandører.

Ny meny hver dag
Vi lager helt ny meny hver uke, slik at lunsjen alltid er variert. Menyen er tilpasset sesongen vi er inne i, og med innslag av aktuelle trender. Menyen består hver dag av en salat, en sandwich og en varmrett som man kan velge mellom.

Gode porsjoner til lav pris
At man blir god og mett er jo tross alt det aller viktigste med lunsjen. Vi både lager maten og leverer selv, uten fordyrende mellomledd, og kan derfor tilby større porsjoner uten at det blir dyrere! Det skal gjelder også vegetarianere og veganere, og her har vi gode alternative proteinkilder.

Fleksibelt og uforpliktende
Bestillingen kan justeres fritt fra uke til uke og fra dag til dag, og det er ingen oppsgelsestid.

Bærekraft
Vi forsøker å bidra til et mer bærekraftig kosthold, og fokuserer på at vår produksjon skal sette et minst mulig klimaavtrykk

Praktisk info om fast lunsjlevering