Om oss

Sunn mat gir god metthetsfølelse

Vi i Lille Persille tilbyr sunne og gode lunsjer servert family-style! Det vil si at maten leves på store fat som alle forsyner seg av. Vi synes den smaker best sånn. Og i tillegg er det mer miljøvennlig fordi vi ikke bruker engangsemballasje!

Hjertet i lunsjkonseptet vårt er spennende og varierte salater, som samtidig er proteinrike og mettende. Vi mener at vi kald lunsj med mange farger gir den beste metthetsfølelsen, og gjør at du får masse ny energi til å fortsette arbeidet etter lunsjen.

Vi er opptatt av å gi deg en sunn lunsj! Det innebærer selvfølgelig er alt vi serverer hjemmelaget, og at vi benytter friske og gode råvarer. I tillegg benytter vi konsekvent fullkornpasta, brun ris og grovt brød og dessuten mye yoghurt i de hvite dressingene våre.

Vi vet at maten du spiser hver dag må være variert. Derfor lager vi nye menyer hver uke, som er tilpasset sesongen vi er inne i, og vi prøver å få med innslag av aktuelle trender.

Dersom dere har vegetarianere/veganere, eller noen med cøliaki, laktoseintoleranse eller andre spesielle behov som lager vi tilpassede enkeltporsjoner til dem.