Om oss

Lille Persille er en cateringleverandør som fokuserer på sunne og grønne råvarer

I 1989 på Metro Senter, lenge før man snakket like mye om klimakrise og behovet for en mer bærekraftig matproduksjon som i dag, ble Lille Persille etablert for å gi kjøpesentergjestene et grønnere mattilbud med basis i sunne salater og friske grønnsaker. Siden den gang har vi servert mange sunne salater til sultne kafègjester på kjøpesentre i Oslo og Akershus.

I dag har vi fortsatt kafè på Metro Senter, og hjertet i konseptet vårt er fortsatt salatene våre, men nå er vi først og fremst cateringleverandør til bedriftsmarkedet i Oslo og Akershus med hovedfokus på faste lunsjleveringer til bedrifter som ikke har egne kantiner.

Fra kjøkkenet vårt på Sagene leverer vi sunne lunsjer til cirka 1000 personer hver dag, og stadig flere bedrifter ser verdien av et sosialt lunsjmåltid med ferdig levert god og sunn mat.

I tillegg har vi faste menyer med det samme grønne fokuset til alle andre anledninger; både fest, kick-off, møter og ekstra fredagskos. Og til våre faste kunder leverer vi også dagligvarer til markedets laveste pris, fordi mange kontorer også har behov for en del enkle basisvarer