uke 51

Mandag
Salat: Pecannøtter, kylling, epler, tranebær, quinoa, feta og kruspersille
Salat: Pecannøtter, falafel, epler, tranebær, quinoa, feta og kruspersille
Sandwich: Bacon, avocado, cherrytomat og aioli
Vegetar: Salat med pecannøtter, avocado, epler, tranebær, quinoa, feta og kruspersille

Tirsdag
Varm mat: Asiatisk kyllinggryte med koriander og ris
Sandwich: Roquefort, bacon, pære, tranebær og kvitseidsmør
Salat: Serrano, brie, blåbær, bulgur og nøtter
Vegetar: Sandwich med roquefort, pære, tranebær og kvitseidsmør

Onsdag
Salat: Kyllingcæsar med bacon, egg, cherrytomat, parmesan, krutonger og romano. Foccacia ved siden av
Salat: Rekecæsar med egg, cherrytomat, parmesan, krutonger og romano. Foccacia ved siden av
Sandwich: Tomat, mozzarella, grønn pesto og basilikum
Vegetar: Cæsarsalat med egg, avocado, cherrytomat, parmesan, krutonger og romano. Foccacia ved siden av

Torsdag
Sandwich: Hjemmelaget julesylte med rødbetsalat
Grillet sandwich: Middelhavsmelt med kylling, feta, grillet paprika, rød pesto og spinat
Salat: Skinke, appelsin, borlottibønner, grønne bønner, ristede nøtter, vårløk og mynte
Vegetar: Grillet middelhavsmelt med feta, grillet paprika, rød pesto og spinat

Fredag
Hjortegryte av villhjort med rødvin. Serveres med potetmos
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)