uke 51

Mandag
Salat: Chili- og hvitløksstekt scampi, mango, cherrytomat, parmesan, quinoa og krutonger
Salat: Kyllingbryst, mango, cherrytomat, parmesan, quinoa og krutonger
Vegetar: Tempeh, mango, cherrytomat, parmesan, quinoa og krutonger
Sandwich: Chorizo, mozzarella, tomat, spinat og aioli
Varmt: Ungarsk gulasjsuppe med oksekjøtt. Serveres med rømme og godt brød
Frukt (3kg)

Tirsdag
Sandwich: Roquefort, serrano, pære, tranebærkompott og kvitseidsmør
Vegetarsandwich: Roquefort, pære, tranebærkompott og kvitseidsmør
Salat: Tunfiskrøre, egg, avocado, feta, grillet paprika og kikerter
Varmt: Green curry med kylling og jasminris
Frukt (3 kg)

Onsdag
Salat: Kylling, karribakt blomkål, reddiker, cashewnøtter, grønne bønner, brun ris, koriander, mynte og limeyoghurt
Vegetar: Karribakt blomkål, reddiker, cashewnøtter, grønne bønner, brun ris, koriander, mynte og limeyoghurt
Sandwich: Julesylte med coleslaw
Varmt: Håndstekt falafel, coleslaw og pita
Frukt (3 kg)

Torsdag
Wraps: Kylling, chimichurri, guacamole, mozzarella, rømme og syltet rødløk
Vegetarwraps: Falafel, chimichurri, guacamole, mozzarella, rømme og syltet rødløk
Salat: Feta, oliven, kikerter, kidneybønner, soltørket tomat, tomat, urter, rødløk, jalapenos, sumac
Varmt: Grove medisterkaker med surkål, kokte poteter og rørte tyttebær
Frukt (3 kg)

Fredag
Varmt: Ribbe med hoisinsaus, kinesiske lefser og crispy grønnsaker
Vegetar
Dagens salat med kylling og feta
Dagens sandwich med ost og skinke
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3 kg)