uke 50

Mandag
Salat: Soya- og sesammarinert kylling, ristede cashewnøtter, granateple, gulrot, kikerter, vårløk og syltet ingefær
Vegetarsalat: Soya- og sesammarinert tempeh, ristede cashewnøtter, granateple, gulrot, kikerter, vårløk og syltet ingefær
Sandwich: Cæsar med kylling, bacon, avocado, cæsardressing og romano
Varmt: Mung daal (pakistansk bønnegryte) med ris og stekt løk
Frukt (3kg)

Tirsdag:
Sandwich: Roastbeef, chimichurri, kremost og tomat
Sandwich: Kylling, chimichurri, kremost og tomat
Vegetar: Avocado, chimichurri, kremost og tomat
Salat: Fullkornpasta, grønn pesto, bacon, rosenkål og nøtter
Varmt: Lasagne med sidesalat, tzatziki og godt brød
Frukt (3 kg)

Onsdag
Salat: Tranebær, ristede gresskarkjerner, syltet rødkål, kyllingbryst , quinoa, kruspersille, eple, feta
Vegetar: Tranebær, ristede gresskarkjerner, syltet rødkål, quinoa, kruspersille, eple, feta
Sandwich: Røkt juleskinke, edamerost, grov sennep, aioli og tomat
Varmt: Fiskesuppe med salmalaks og dill
Frukt (3 kg)

Torsdag
Wraps: Salmalaks med ananassalsa, guacamole, hvite bønner og jalapenosyoghurt
Wraps: Kylling med ananassalsa, guacamole, hvite bønner og jalapenosyoghurt
Vegetar: Feta, ananassalsa, guacamole, hvite bønner og jalapenosyoghurt
Salat: Klementin, granateple, gressløk-cottage cheese, egg, vårløk, rødkål og kikerter
Varmt: Spicy eggnudler med kylling, grønnkål, sukkererter, vårløk og peanøtter
Frukt (3 kg)

Fredag
Varmt: Gresk lammegryte med rosmarin. Serveres med brun ris, feta og harissayoghurt
Vegetar
Dagens salat med kylling og feta
Dagens sandwich med ost og skinke
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3 kg)