Uke 5

Mandag
Salat: Spicy kikerter, grillet paprika, skinke, egg og avocado
Salat: Spicy kikerter, grillet paprika, kylling, egg og avocado
Sandwich: Tomat, mozzarella, rødløk og basilikum
Varmt: Kyllinglår med bulgur og tatziki
Vegetar: Salat med krydra kikerter, grillet paprika, egg og avocado

Tirsdag
Wraps: Bakt laks, feta, mangosalsa, mais og rømme
Wraps: Kylling, feta, mangosalsa, mais og rømme
Salat: Falafel, byggryn, granateple, rødløk, koriander og lime
Varmt: Tomatsuppe med pasta og egg
Vegetar: Wraps med feta, mangosalsa, mais og rømme

Onsdag
Salat: Quinoa, chipotle-kylling, maissalsa, guacamole, syltede grønnsaker, lime
Salat: Quinoa, bakt laks, maissalsa, guacamole, syltede grønnsaker, lime
Wraps: Bacon, basilikumdressing, cherrytomat og ruccula
Varmt: Libanesisk moussaka med brød
Vegetar: Wraps med feta, mangosalsa, mais og rømme

Torsdag
Brød: Grønn pesto, serrano, brie, syltet rødløk og vårløk
Brød: Grønn pesto, brie, syltet rødløk og vårløk
Salat: Fattoush med pita, cherrytomat, persille, agurk, mynte og kylling
Varmt: Pulled pork, BBQ-saus, coleslaw og wraps
Vegetar: Sandwich med grønn pesto, brie, syltet rødløk og vårløk

Fredag
Varmt: Elggryte med ris og rørte tyttebær
Dagens salat:
Dagens sandwich
Dagens vegetar
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)