uke 49

Mandag
Salat: Spekemat fra Strøm larsen, eggerøre, potetsalat og lefse
Salat: Røkelaks, eggerøre, potetsalat og lefse
Vegetarsalat: Avocado, eggerøre, potetsalat og lefse
Wraps: Kylling, mozzarella, soltørket tomat, grønn pesto, bulgur, basoilikum
Varmt: Linsegryte med chili og kokosmelk. Serveres med brød og yoghurt
Frukt (3kg)

Tirsdag
Sandwich: Hummus, kylling, grillet paprika, avocado, tomat, rødløk, agurk
Vegetarsandwich: Hummus, egg, grillet paprika, avocado, tomat, rødløk, agurk
Salat: BLT-salat med bacon, mozzarella, langtidsstekte cherrytomater, avocado, linser og krutonger
Varmt: Kjøttboller i tomatsaus med fullkornpasta
Frukt (3 kg)

Onsdag
Salat: Nachossalat med tomatsalsa, bønnesalsa, texmex-kylling, cheddar, jalapenos og lime. Serveres med guacamole
Vegetarsalat: Nachossalat med tomatsalsa, bønnesalsa, texmex-tempeh, cheddar, jalapenos og lime. Serveres med guacamole
Sandwich: Eggesalat, bacon og romano
Varmt: Aloo gobi (indisk gryte med blomkål og potet) med brun ris
Frukt (3 kg)

Torsdag
Sandwich/varmt: Ostesmørbrød med skinke, mozzarella, tomat, aioli, dijonsennep og spinat. Serveres med sidesalat.
Sandwich/varmt: Tunamelt med tunfiskrøre, mozzarella, tomat og spinat. Serveres med sidesalat.
Vegetarsandwich/varmt: Ostesmørbrød med mozzarella, tomat, aioli, dijonsennep og spinat. Serveres med sidesalat.
Salat: Paleosalat med Skinke fra Strøm Larsen, ristede mandler, chili, hvitløk, paprika, persille og kikerter
Frukt (3 kg)

Fredag
Varmt: Finnbiff med ris og rørte tyttebær
Vegetar
Dagens salat med kylling og feta
Dagens sandwich med ost og skinke
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3 kg)