uke 43

Mandag: Salat
Risbolle med teriyakilaks, broccoli, mais- og bønnesalsa og mango
Risbolle med teriyakikylling, broccoli, mais- og bønnesalsa og mango
Dagens sandwich: Egg, tomat, avocado og parmesan
Dagens vegetar: Risbolle med teriyakitempeh, broccoli, mais- og bønnesalsa og mango

Tirsdag: Brød
Chorizo, grillet paprika, mozzarella og aioli
Kyllingcæsar med  avocado, parmesan og cæsardressing
Dagens salat: Pastasalat med skinke, mozzarella, pesto, basilikum og tomat
Dagens vegetar: Grillet paprika, mozzarella og aioli

Onsdag: Salat
Bulgur med rørte tyttebær, stekt sopp, chevre, valnøttkjerner, persille og timian (vegetar)
Baconcæsar med parmesan, cherrytomat, avocado, krutonger, cæsardressing og romano
Dagens sandwich: Jarlsbergost, kokt skinke, sennepsaioli og cornichon

Torsdag: Wraps
Bakt laks, tatziki, avocado, tomat, vårløk, dill og quinoa
Fetarøre, serrano, avocado, tomat, vårløk, basilikum og quinoa
Dagens salat : Texmex kylling med cheddar, bønner, pico de gallo, jalapenos og nachos
Dagens vegetar: Bakt søtpotet, tatziki, avocado, tomat, vårløk, dill og quinoa

Fredag: Varmt
Kebab med elg, tyttebærrømme, sprø salat og pita
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)