Uke 4

Mandag
Salat: Reker, egg, mango, pasta, aspargesbønner og rødløk
Salat: Kylling Nicoise med poteter, oliven, aspargesbønner, egg, rødløk og kapers
Sandwich: Serrano, parmesan, tomat, grønn pesto, ruccula og basilikum
Varmt: Lys lapskaus
Vegetar: Salat med poteter, oliven, aspargesbønner, egg, rødløk og kapers

Tirsdag
Sandwich: BLT (bacon tomat og sprø salat) med egg
Sandwich: Bakt laks, aioli, tomat, rødløk og sprø salat
Salat: Serrano, pasta, mozzarella, ruccula og bakt squash
Varmt: Karri- blomkålsuppe
Vegetar: Sandwich med tgg, tomat, aioli og sprø salat

Onsdag
Salat: Asiastisk nuddelsalat med scampi, rødkål, gulrot, koriander, vårløk og sesamdressing
Salat: Asiastisk nuddelsalat med kylling, rødkål, gulrot, koriander, vårløk og sesamdressing
Sandwich: Kyllingcæsar med parmesan, avocado og sprø salat
Varmt: Hakkebiff med potetstappe og stekt løk
Vegetar: Asiastisk nuddelsalat med rødkål, gulrot, koriander, vårløk og sesamdressing

Torsdag
Wraps: Kylling med chimmmichurriyoghurt, vårløk, quinoa, rødkål og gulrot
Wraps: Pulled pork med BBQ-saus, vårløk, quinoa, rødkål og gulrot
Salat: Tomat, mozzarella, basilikum, quinoa og kylling
Varmt: Chili con carne med nachos og pico de gallo
Vegetar: Wraps med feta, chimmmichurriyoghurt, vårløk, quinoa, rødkål og gulrot

Fredag
Burrito med gresk lam, feta, brun ris, harissayoghurt og spinat
Dagens salat:
Dagens sandwich
Dagens vegetar
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)