uke 4

Mandag:
Salat: Rista spicy kikerter, grillet paprika, skinke, egg og avocado
Vegetarsalat: Rista spicy kikerter, grillet paprika, egg og avocado
Wraps: Kvernet elg med sopp og løk, tyttebørrømme og sprø salat
Varmt: Kremet grønnsakssuppe rotgrønnsaker: Serveres med godt brød
Frukt (3kg)

Tirsdag:
Sandwich: Kylling, cheddar, jalapenos, salsa, rømme, paprika og koriander
Vegetarsandwich: Cheddar, avocado, jalapenos, salsa, rømme, paprika og koriander
Salat: Fattoush med pitakrutonger, cherrytomat, persille, agurk, mynte og kylling. Serveres med hummus
Varmt: Fiskegryte med chili, safran og fennikel. Serveres med godt brød
Frukt (3 kg)

Onsdag:
Salat: Falafler, rødbeter, gulrot, stekt aubergine, feta, urter, brun ris og tahinidressing (vegetar)
Sandwich: Håndpillede reker, egg, vårløk og tomat
Varmt: Chilistekt kylling, brun ris og mangosalsa
Frukt (3 kg)

Torsdag:
Sandwich: Grønn pesto, røkt kalkun, brie og syltet rødløk
Vegetarsandwich: Grønn pesto, brie og syltet rødløk
Salat: Cæsar med salmalaks, egg, cherrytomat, parmesan, krutonger, romano og cæsardressing
Varmt: Ramen med kylling, eggnudler, pak choi, vårløk og bønnespirer. Serveres med kokt egg.
Frukt (3 kg)

Fredag:
Varmt: Osso bucco med gremolata og safranris
Dagens vegetar varmrett
Dagens salat med kylling og feta
Dagens sandwich med ost og skinke
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3 kg)