Uke 39

Mandag:
– Asiatisk nuddelsalat med risnudler, scampi, svartkål, gulrot, paprika,
vårløk, koriander og sesamsaus
– Asiatisk nuddelsalat med risnudler, kylling, svartkål, gulrot, paprika,
vårløk, koriander og sesamsaus
– Dagens sandwich: Clubsandwich med bacon, kylling, mozzarella,
tomat, sennep, sprø salat og aioli
– Dagens vegetar: Asiatisk nuddelsalat med risnudler, svartkål,
gulrot, paprika, vårløk, koriander og sesamsaus

Tirsdag:
– Sandwich med kylling med tahiniyoghurt, avocado, tomat og spinat
– Sandwich med pastrami med pesto, avocado, tomat og spinat
– Dagens salat: Bringebær, bacon, parmesan, sukkerter og nøtter
– Dagens vegetar: Tahiniyoghurt, avocado, tomat og spinat

Onsdag:
– Couscoussalat med skinke, søtpotet, brokkoli, tørket aprikos,
feta, granateple, urter og tahiniyoghurt
– Couscoussalat med kylling, søtpotet, brokkoli, tørket aprikos,
feta, granateple, urter og tahiniyoghurt
– Dagens sandwich: Grov leverpostei, bacon og cornichon
– Dagens vegetar: Couscoussalat med søtpotet, brokkoli, tørket aprikos,
feta, granateple, urter og tahiniyoghurt

Torsdag:
– Sandwich med hummus, røkt kalkun, syltet rødløk og spirer
– Sandwich med hummus, serrano, syltet rødløk og spirer
– Dagens salat: Roastbeef- og bønnesalat med grov tapenade,
grillede grønnsaker og tomater
– Dagens vegetar: Hummus, feta, syltet rødløk og spirer

Fredag:
– Chili con carne med grovkverna kjøttdeig fra Øyerfjellet, rørosrømme, brun ris og nachos
– Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)