uke 3

Mandag:
Salat: Bacon, harissa cottage cheese, avocado, nøtter og couscous
Vegetarsalat: Håndstekte falafler, harissa cottage cheese, avocado, nøtter og couscous
Wraps: Tunfiskrøre, tomat, agurk, kapers, cornichon og sprø salat
Varmt: Søtpotetsuppe med ingefær, chili og kokosmelk. Serveres med krutonger, koriander og brød
Frukt (3kg)

Tirsdag:
Sandwich: Røkelaks, sitronkremost, kapers og syltet rødløk
Sandwich: Kylling, sitronkremost, kapers og syltet rødløk
Vegetarsandwich: Avocado, sitronkremost, kapers og syltet rødløk
Salat: Honning- og sennepsmarinerte poteter, spekeskinke, broccoli, vårløk og dill
Varmt: Kjøttboller med ratatouille, sidesalat, foccacia og aioli
Frukt (3 kg)

Onsdag:
Salat: Ceviche med salmalaks, tigermelk, tomater, koriander, chili, mango, quinoa og nachos
Vegetar: Tomater, mango, avocado, feta, quinoa og nachos
Sandwich: Glasert skinke fra Strøm Larsen, ridderost, chilimajones, tomat, rødløk og sprø salat
Varmt: Asiatisk kyllinggryte med ris
Frukt (3 kg)

Torsdag:
Sandwich: Stekt sopp, leverpostei, bacon, gressløk, cornichons og sennep
Vegetarsandwich: Stekt sopp, grillet paprika, gressløk, spinat og aioli
Salat: Cæsar med kyllingbryst, bacon, avocado, cherrytomat, gressløk, krutonger, parmesan, romano og cæsardressing
Varmt: Curry med linser og blomkål. Serveres med brun ris
Frukt (3 kg)

Fredag:
Varmt: Fransk oksegryte med kokte poteter
Dagens vegetar varmrett
Dagens salat med kylling og feta
Dagens sandwich med ost og skinke
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3 kg)