Uke 25

Mandag

Salat
Salat: Laks nicoise med egg, sorte oliven, kapers, aspargesbønner, rødløk og potet
Salat: Kylling nicoise med egg, sorte oliven, kapers, aspargesbønner rødløk og potet
Sandwich: Skinke, soltørket tomat, cottage cheese, avocado, vårløk og ruccula
Varmt: Fiskesuppe med godt brød
Vegetar: Nicoisesalat med egg, sorte oliven, kapers, aspargesbønner, rødløk og potet

Tirsdag

Brød
Sandwich: Håndpillede reker, dill- og sennepsmajones, egg, tomat
Sandwich: Kylling dill- og sennepsmajones, egg, tomat
Salat: Speketallerken, potetsalat og melon
Varmt: Fullkornspasta med bacon og tomat- og paprikasaus
Vegetar: Sandwich med avocado, dill- og sennepsmajones, egg, tomat

Onsdag

Salat: Tabbouleh med perlecouscous, urter, rødløk og norske tomater, varme kyllinglår og hummus
Salat: Tabbouleh med perlecouscous, urter, rødløk og norske tomater, kjøttboller og hummus
Sandwich: Okserull, dijonsennep, ridderost, aioli, rødløk og ruccula
Varmt: Omelett med bacon, ost, sopp, tomat og vårløk. Serveres med sidesalat og brød
Vegetar: Tabbouleh med perlecouscous, urter, rødløk og norske tomater og hummus

Torsdag

Brød
Sandwich: Kylling, chevre, mango, chili og stekt aubergine
Sandwich: Serrano, mozzarella, mango, chili og stekt aubergine
Salat: Bakt blomkål, bacon, harissa-kikerter, granateple, persille og norske tomater
Varmt: Meksikansk kjøtt- og bønnegryte
Vegetar: Sandwich med chevre, mango, chili og stekt aubergine

Fredag

Varmt: Pulled chicken burger med coleslaw
Dagens salat med kylling og feta
Dagens sandwich med ost og skinke
Dagens vegetar
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)