uke 22

Mandag

Salat
Salat: Serrano, jordbær, chevre, saltristede mandler, basilikum og bulgur
Salat: Kylling, jordbær, chevre, saltristede mandler, basilikum og bulgur
Sandwich: BLT (bacon, romano og tomat) med egg og aioli
Varmt: Tomatsuppe med plommetomat. Serveres med krutonger, kokt egg og creme fraiche
Vegetar: Salat med jordbær, chevre, nøtter og bulgur
Frukt (3kg)

Tirsdag

Brød
Brød: Håndpillede reker, lodderogn, avocadokrem, mango, tomat
Brød: Kylling, avocadokrem, mango, tomat
Salat: Skinke, grillet ananas, grillet paprika, gressløk-cottage cheese og quinoa
Varmt: Kyllinggryte med byggryn
Vegetar: Sandwich med avocadokrem, mango, tomat og feta
Frukt (3kg)

Onsdag

Salat: Pastasalat med mozzarella, kylling, soltørket tomat, grillet paprika, basilikum, norsk ruccula og gresskarkjerner
Salat: Pastasalat med mozzarella, bacon, soltørket tomat, grillet paprika, basilikum, norsk ruccula og gresskarkjerner
Sandwich: Ajvar, asparges, stekt sopp og parmesan (vegetar)
Varmt: Omelett med ost, skinke og persille. Serveres med sidesalat og brød
Vegetar: Pastasalat med mozzarella, soltørket tomat, grillet paprika, basilikum, ruccula og gresskarkjerner
Frukt (3kg)

Torsdag

Fridag
Brød: Kylling tikka med tomat, paprika og spinat
Brød: Tunfisksalat med mais, rødløk, kapers og dill
Salat: Potetsalat med ovnsstekte poteter, stekt chorizo, feta, cherrytomat, vårløk og ruccula
Varmt: Kvernet elg og stekt sopp med tyttebærrømme, romano og wraps
Vegetar: Sandwich med artisjokk, mozzarella, pesto og rødløk
Frukt 3 kg

Fredag

Varmt: Fransk oksegryte med ris
Dagens salat:
Dagens sandwich
Dagens vegetar
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3kg)