uke 2

Mandag
Salat: Kylling, soyaristede mandler, grønne epler, linser, tomat og timian
Salat: Chevre, soyaristede mandler, grønne epler, linser, tomat og timian
Sandwich: Fetarøre, serrano, gressløk og grillet paprika
Varmt: Pai med feta og grillede grønnsaker. Serveres med sidesalat og tatziki

Tirsdag
Sandwich: Tunfisksalat med kapers, tomat og cornichon
Sandwich: Cheddar, kylling, avocado og jalapenosmajones
Salat: Bacon, bjørnebær, quinoa, vårløk og baslilikum
Varmt: Kylling curry med jasminris
Vegetar: Sandwich med cheddar, avocado og jalapenosmajones

Onsdag
Salat: Chorizo, stekte poteter, rødløk, tomat, grønnkål og persille
Salat: Kylling, stekte poteter, rødløk, tomat, grønnkål og persille
Wraps: Laks, hoisindressing, broccoli, rødkål og vårløk
Varmt: Kylling med rataouille og brun ris
Vegetar: Salat med oliven, stekte poteter, rødløk, tomat, grønnkål og persille

Torsdag
Sandwich: Grillet kylling, stekt sopp, yoghurtdressing, paprika og sprø salat
Sandwich: Skinke, stekt sopp yoghurtdressing, paprika og sprø salat
Salat : Bacon, harissa cottage cheese, bakt søtpotet og couscous
Varmt: Fiskesuppe med curry
Vegetar: Sandwich med stekt sopp, yoghurtdressing, paprika og sprø salat

Fredag
Varmt: Pasta arrabiata med hjemmelagde kjøttboller
Dagens salat:
Dagens sandwich
Dagens vegetar
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)