uke 2

Mandag:
Salat: Gresk salat med kylling, feta, oliven, grillet paprika, rødløk, tomat, agurk, bønner, linser og oregano
Vegetarsalat: Gresk salat med feta, oliven, grillet paprika, rødløk, tomat, agurk, bønner, linser og oregano
Sandwich: Chevre, serrano, tomat, agurk og hummus
Varmt: Vintersuppe med soltørket tomat, hvite bønner og grønnkål. Topping basilikum og ristede gresskarkjerner. Serveres med godt brød
Frukt (3kg)

Tirsdag:
Sandwich: Salami, oliven, parmesan, tomat, rødløk og aioli
Sandwich: Kylling, oliven, parmesan, tomat, rødløk, og aioli
Vegetarsandwich: Oliven, parmesan, tomat, rødløk, og aioli
Salat: Håndpillede reker, egg, grønne bønner, fullkornpasta, paprika, rødløk og solsikkefrø
Varmt: Rød bulgur med grønnsaker, kyllingbryst og yoghurtdressing
Frukt (3 kg)

Onsdag:
Salat: Bakt salamalaks, parmesan, blåbær, vårløk, dill, avocado, quinoa og sitron
Salat: Kylling, parmesan, blåbær, vårløk, dill, avocado, quinoa og sitron
Vegetarsalat: Parmesan, blåbær, vårløk, dill, avocado, quinoa og sitron
Sandwich: Bacon, estragonmajones, bakt fennikel, cheddar og tomat
Varmt: Omelett med poteter, spinat, chorizo, paprika og mozzarella. Serveres med sidesalat og godt brød
Frukt (3 kg)

Torsdag:
Sandwich: Ajvar, skinke, egg, reddiker og avocado
Vegetarsandwich: Ajvar, egg, reddiker og avocado
Salat: Byggryn, syltet rødløk, kylling, granateple og kikerter
Varmt: Wraps med pulled pork, cheddar, guacamole og salat
Frukt (3 kg)

Fredag:
Varmt: Chicken tikka masala med jasminris, raita og mangochutney
Vegetar
Dagens salat med kylling og feta
Dagens sandwich med ost og skinke
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3 kg)