uke 19

Mandag
Salat: Asiatisk biffsalat med glassnudler, koriander, chili, hvitløk og peanøtter
Salat: Asiatisk kyllingsalat med glassnudler, koriander, chili, hvitløk og peanøtter
Sandwich: Kremost, skinke, basilikum, tomat og avocado
Varmt: Spicy søtpotet- og gulrotsuppe. Serveres med creme fraiche og krutonger
Vegetar: Asiatisk tempehsalat med glassnudler, koriander, chili, hvitløk og peanøtter

Tirsdag
Brød: Foccacia med salami, mozzarella, basilikum og aioli
Brød: Foccacia med kylling, parmesan, basilikum og aioli
Salat: Spekeskinke, mango, asparges, linser, krutonger, vårløk og ramsløkdressing
Varmt: Pasta med bacon, kylling og spinat
Vegetar: Foccacia med avocado, tomat, mozzarella, basilikum og aioli

Onsdag
Salat: Blomkålsalat med chevre, bacon, krutonger, granateple
Salat: Blomkålsalat med røkelaks, egg, krutonger, granateple
Wraps: Kylling, feta, asiatisk mangoslaw og spinat
Varmt: Frittata med asparges, potet , paprika og parmesan. Serveres med sidesaslat og godt brød
Vegetar: Salat med blomkålsalat med chevre, bacon, krutonger, granateplesdag

Torsdag
Fridag

Fredag
Varmt: Hjemmelagde elgkarbonader, ovnsstekte poteter og stuet savoykål
Dagens salat:
Dagens sandwich
Dagens vegetar
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)