uke 14

Mandag
2.Påskedag

Tirsdag
Brød: Meksikansk club sandwich med bacon, stekt egg, chunky guacamole og cherrytomat
Brød: Røkelaks, stekt egg, chunky guacamole og cherrytomat
Salat: Quinoa, nykål, kylling, grønne bønner, ristede gresskarfrø, rødløk, basilikum og blåbær
Varmt: Tomatsuppe med basilikum og fullkornpasta. Serveres med godt brød.
Vegetar: Meksikansk club sandwich med stekt egg, chunky guacamole og cherrytomat
Frukt (3kg)

Onsdag
Salat: Nudler, frisk hoisinsaus, kylling, gulrot, agurk, vårløk, sesamfrø og koriander
Salat: Nudler, frisk hoisinsaus, laks, gulrot, agurk, vårløk, sesamfrø og koriander
Sandwich: Salami, parmesan, aioli og tomat
Varmt: Omelett med chorizo, cheddar, jalapenos og paprika. Serveres med sidesalat og nachos
Vegetar: Salat med nudler, frisk hoisinsaus, stekt tempeh, gulrot, agurk, vårløk, sesamfrø og koriander
Frukt (3kg)

Torsdag
Brød: Kyllingcæsar med bacon, parmesan, avocado, cæsardressing og romano
Salat: Harissa cottage cheese, tunfiskrøre, egg, kikerter avocado og cherrytomat
Varmt: Chicken tikka masala med yopghurtraita og ris
Vegetar: Cæsar med parmesan, egg, avocado, cæsardressing og romano
Frukt (3kg)

Fredag
Varmt: Wraps, BBQ-kylling, brun ris, pico de gallo, cheddar, rømme og romano
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3kg