Uke 11

Mandag

Salat: Teriyakikylling, brokkoli, mango, reddiker, syltet ingefær, rødløk, og brun ris
Salat: Teriyakilaks, brokkoli, mango, reddiker, syltet ingefær, rødløk, og brun ris
Sandwich: Kylling, cheddar, avocado, tomat, chilaioli og romano
Varmt: Chili sin carne med ris, yoghurt og nachos
Vegetar: Salat med brokkoli, mango, reddiker, syltet ingefær, rødløk, og brun ris

 

Tirsdag

Brød: Chorizo, chimmichurry, aioli, tomat
Brød: Kylling, chimmichurry, aioli, tomat
Salat: Jarlsbergost i terninger, skinke, mais, pasta, krutonger og rhode island dressing
Varmt: Fiskesuppe med laks og torsk
Vegetar: Sandwich med avocado, chimmichurry, aioli og tomat

Onsdag

Salat: Perlespelt, kylling, mynte, vårløk, tomater, granateple
Salat: Perlespelt, laks, mynte, vårløk, tomater, granateple
Sandwich: Halloumi, skinke, grillet paprika, agurk og vårløk
Varmt: Bondeomelett med poteter, skinke, ost og gressløk. Serveres med sidesalat og brød
Vegetar: Salat med perlespelt, halloumi, mynte, vårløk, tomater, granateple

Torsdag

Brød: Roastbeef av elg, stekt sopp, yoghurtremulade, tomat, cornichons, rødløk og sprøstekt løk
Brød: Kylling, stekt sopp, yoghurtremulade, tomat, cornichons, rødløk og sprøstekt løk
Salat: Laks ceviche, ristede nøtter, avocado, rødløk, quinoa, hvitløksdressing og nachos
Varmt: Grillet paprikasuppe med byggryn

Fredag

Varmt: Bibringegryte med langtidskokt oksebryst og potetmos
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)