uke 10

Mandag:
Salat: Mungbønnespirer, perlespelt, stekt squash, granateple, bacon, basilikum og parmesan
Salat: Mungbønnespirer, perlespelt, stekt squash, granateple, kylling, basilikum og parmesan
Sandwich: Cæsarsandwich med bacon, kylling, parmesan, cæsardressing, romano
Varmt: Fennikel- og rosmarinsuppe med godt brød
Vegetar: Salat med mungbønnespirer, perlespelt, stekt squash, feta, granateple, basilikum og parmesan

Tirsdag:
Brød: Baba ghanoush, kylling, oliven, tomater og avocado
Brød: Baba ghanoush, skinke, oliven, tomater og avocado
Salat: Stekte poteter kapers, sorte oliven, rødløk, persille
Varmt: Hakkebiff, råkostsalat, koriandersmør og poteter
Vegetar: Sandwich med baba ghanoush, oliven, tomater og avocado

Onsdag:
Salat: Scampi, feta, brokkolicouscous, persille, grønnkål, granateple, syrlig eple, hvite bønner
Salat: Kylling, feta, brokkolicouscous, persille, grønnkål, granateple, syrlig eple, hvite bønner
Brød: Tunfisksalat, agurk, tomat og paprika
Varmt: Omelett med bacon, cherrytomat, cheddar, rødløk og spinat. Serveres med sidesalat og brød
Vegetar: Salat med feta, brokkolicouscous, persille, grønnkål, granateple, syrlig eple, hvite bønner

Torsdag:
Brød: Spekeskinke, ajvar, avocado, vårløk og tomat
Brød: Egg, ajvar, tomat, avocado og vårløk (vegetar)
Salat: Stekt hallouimi, kylling, grillet paprika, cherrytomat, rødløk og dill
Varmt: Marokkansk kjøttgryte med linser

Fredag:
Varmt: Pasta bolognese
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)