uke 1

Tirsdag
Sandwich: Kremost, kylling, soltørkede tomater og avocado
Sandwich: Kremost, røkelaks, dill og avocado
Salat: Fullkornpasta, stekt chorizo, grønne oliven, pistasjenøtter, tomat, basilikum og rødløk
Varmt: Chilibeans med brun ris
Vegetar: Sandwich med kremost, soltørkede tomater og oliven

Onsdag
Salat: Quinoatabboulleh med kylling, granateple, mynte, persille, tomat og hummus
Salat: Quinoatabboulleh med bakt laks, granateple, mynte, persille, tomat og hummus
Baguette: Karri-kyllingsalat med eple og paprika
Varmt: Bulgur, spinat og kyllingboller. Serveres med tatziki
Vegetar: Quinoatabboulleh med falafel, granateple, mynte, persille, tomat og hummus

Torsdag
Sandwich: Grillede grønnsaker, basilikum, hummus og spirer (vegetar)
Sandwich: Grillede grønnsaker, kylling, basilikum, hummus og spirer
Salat : Scampi, avocado, fennikel, sukkererter, reddiker og persille med tahinidressing
Varmt: Tomatsuppe med basilikum

Fredag
Chicken tikka masala med jasminris
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)