uke 1

Onsdag: Salat
Salat: Protein plus med kylling, skinke, bønner, linser, quinoa, ristede gresskarkjerner og granateple
Vegetarsalat: Avocado, bønner, linser, quinoa, ristede gresskarkjerner og granateple
Sandwich: Kylling tikka med paprika, tomat og spinat
Varmt: Red curry thai suppe med paprika, aubergine, gulrot og rødløk. Topping: Koriander, chili og vårløk. Serveres med godt brød
Frukt (3 kg)

Torsdag:
Sandwich: Grillede grønnsaker, kylling, hummus, basilikum og spirer
Vegetarsandwich: Grillede grønnsaker, avocado, hummus, basilikum og spirer
Salat: Chevre, honning, bakt søtpotet, timian, ristede nøtter og frø, granateple, tranebær, vårløk og rødbeter
Varmt: Kyllinglår med harissa, tomatsaus og fullkorncouscous
Frukt (3 kg)

Fredag:
Varmt: Chicken tikka masala med jasminris, mangochutney og raita
Vegetar
Dagens salat med kylling og feta
Dagens sandwich med ost og skinke
Havrevafler med friske bær og vaniljeyoghurt (glutenfrie)
Frukt (3 kg)